Ideat itämään – Maaseuturahoituksen mahdollisuudet Keski-Suomessa 2023-2027 – webinaari keskiviikkona 5.4.2023!

Tervetuloa kuulemaan maaseuturahoituksen uuden kauden 2023-2027 käynnistymisestä Keski-Suomessa! Keski-Suomen ELY-keskuksen ja Keski-Suomen Leader-ryhmien järjestämässä webinaarissa kerrotaan mitä uusi rahoituskausi tuo tulleessaan, mikä muuttuu, mikä on uutta? Rahoittajat kertovat tukimuodoista, hakemisesta sekä mitä painopisteitä rahoituksen suuntaamisessa on erityisesti Keski-Suomessa.

EU:n maaseuturahoituksessa on käynnistynyt uusi rahoituskausi 2023-2027.
Mitä se tarkoittaa Keski-Suomessa? Mihin rahoitusta seuraavien vuosien aikana suunnataan, mitä Keski-Suomessa halutaan maaseudulla erityisesti kehittää? Millaisia tukimuotoja on uudella kaudella yrittäjille ja yhteisöille? Milloin rahoitusta voi alkaa hakemaan?

Tervetuloa kuulolle webinaariimme, suoraan lähetykseen Youtubessa!

Aika: keskiviikko 5. huhtikuuta 2023, klo 15-17
Paikka: Youtube-livelähetys

Tilaisuuden ohjelma tarkentuu lähempänä.

Maaseutuohjelman rahoittajat Keski-Suomen ELY-keskus ja Keski-Suomen Leader-ryhmät järjestävät tilaisuuden, jossa kerrotaan uuden rahoituskauden painopisteistä ja tukimuodoista Keski-Suomessa.

Tilaisuus lähetetään livestriiminä Keski-Suomen maaseudun Youtube-kanavalla. Tilaisuuden tallenteen voi katsoa myös jälkikäteen.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa:

www.keskisuomenmaaseutu.fi
www.maaseutu.fi/keskisuomi

Lisää tapahtumia

Tapahtuma

Maalle asumaan – uusia asukkaita kuntiin ja kyliin – webinaari 12.4.2023

Tapahtuma

Tukea yrityksen tuotekehitykseen -webinaari

Tapahtuma

Nuoriso Leader -verkostokahvit

maaseutu.fi-logo

EU:n maaseuturahoituksella tuetaan maataloutta ja maaseutua, jotta koko Suomi voisi hyvin. Tältä sivustolta löydät tietoa siitä, miten tämä vaikuttaa juuri sinuun – olitpa sitten viljelijä, maaseudulla toimiva yrittäjä, maaseudun asukas tai kehittäjä.