Kestävän kehityksen viikko – Hållbarhetsveckan

Kestävän kehityksen viikko on vuosittainen tapahtumaviikko joka edistää maaseudun toimijoiden osallisuutta kestävyyssiirtymässä.

Kestävän kehityksen viikko tarjoaa konkreettisen mallin osittaisena ratkaisuna siirtymiseen kestävään yhteiskuntaan. Osallisuus ja yhteisöllisyys on tärkeää ja osa kestävän kehityksen viikon perusajatusta. Yhdessä luodaan vahva kestävyysbrändi maaseudulle.

Kestävän kehityksen viikko tuo esiin hyviä esimerkkejä maaseutualueiden kestävistä ratkaisuista. Edistetään yhdessä maaseudun asukkaiden tietoisuutta ja mahdollisuutta tehdä arjen kestäviä valintoja paikallisesti.

Tulkaa mukaan!
  1. Miettikää, mitä voitte järjestää, joka koskee joko sosiaalista, taloudellista tai ekologista kestävyyttä.
  2. Suunnitelkaa tapahtuman kestävän kehityksen viikkolle.
  3. Miettikää kumppaneita ja kohderyhmää.
  4. Varatkaa mahdolliset luennoitsijat ja tilat.
  5. Rekisteröikää tapahtumanne osoitteessa kestavankehityksenviikko.fi
  • Osallistuminen on ilmaista (oman tapahtuman kuluista kukin järjestäjää vastaa itse).
  • Tapahtumanne markkinoidaan osana suurempaa kokonaisuuttta muiden kestävien toimintojen kanssa, mutta suunnittele, jos tarvitset omia panoksia tietyn kohderyhmän saavuttamiseksi.
  • Mikään toiminta ei ole liian pientä.

Kestävän kehityksen viikko on areena, jossa maaseudun toimijoiden vastuullisuustyö tuodaan näkyväksi ja käydään keskustelua alueen kestävyyskysymyksistä. Kestävän kehityksen viikko on vuosittainen tapahtumaviikko, joka järjestetään v.39.

Lisää tapahtumia

Tapahtuma

Maalle asumaan – uusia asukkaita kuntiin ja kyliin – webinaari 12.4.2023

Tapahtuma

Tukea yrityksen tuotekehitykseen -webinaari

Tapahtuma

Nuoriso Leader -verkostokahvit

maaseutu.fi-logo

EU:n maaseuturahoituksella tuetaan maataloutta ja maaseutua, jotta koko Suomi voisi hyvin. Tältä sivustolta löydät tietoa siitä, miten tämä vaikuttaa juuri sinuun – olitpa sitten viljelijä, maaseudulla toimiva yrittäjä, maaseudun asukas tai kehittäjä.