Monialaiset maatilat

Monialaiset maatilat -koulutus on tarkoitettu maatalousyrittäjille, jotka miettivät yritystoiminnan moniuolistamista. Koulutus alkaa 15.3.2023 ja se koostuu neljästä webinaarista ja niiden välillä tehtävistä harjoituksista. Koulutuksen järjestää Osaava farmari -hanke ja sitä ovat toteuttamassa Seinäjoen, Jyväskylän ja Oulun ammattikorkeakoulujen agrologikoulutukset.

Oletko hakemassa maatilallesi useampaa tukijalkaa? Mietitkö uuden yritystoiminnan aloittamista entisten toimintojen lisäksi? Tule Monialaiset maatilat -koulutukseen ponnistamaan ideaasi pidemmälle. Koulutus koostuu neljästä verkossa tapahtuvasta tapaamisesta ja väliaikoina työstettävistä tehtävistä.

Ensimmäisellä kerralla 15.3.2023 klo 18–20 hahmotellaan liikeideaa. Mitä, miten ja kenelle tuotetaan tavaraa tai palvelua?

Toisella kerralla 22.3.2023 klo 18–20 keskitytään hinnoitteluun. Mitä asioita on huomioitava, kun asetetaan tavaralle tai palvelulle asiakkaan maksama hinta?

Kolmannessa webinaarissa 29.3.2023 klo 18–20 mietitään, mistä asiakkaat löydetään. Markkinointi on tärkeä varsinkin yrityksen alkuvaiheessa, että saadaan toiminta ripeästi käyntiin.

Neljännellä kerralla 5.4.2023 klo 18–20 käydään läpi yrityksen rahoitusta. Mistä ja miten rahoitusta saa?

Koulutuksen järjestää Osaava farmari -hanke. Suunnittelussa ja toteutuksessa on mukana Jyväskylän, Seinäjoen ja Oulun ammattikorkeakoulujen opettajia. Koulutuksissa on puheenvuoroja monialaista maatilaa pyörittäviltä yrittäjiltä ja asiantuntijoilta. Luento-osuuksia syvennetään itseopiskelutehtävillä, joissa läpikäytyjä teemoja sovelletaan käytäntöön.

Lisää tapahtumia

Tapahtuma

Maalle asumaan – uusia asukkaita kuntiin ja kyliin – webinaari 12.4.2023

Tapahtuma

Tukea yrityksen tuotekehitykseen -webinaari

Tapahtuma

Nuoriso Leader -verkostokahvit

maaseutu.fi-logo

EU:n maaseuturahoituksella tuetaan maataloutta ja maaseutua, jotta koko Suomi voisi hyvin. Tältä sivustolta löydät tietoa siitä, miten tämä vaikuttaa juuri sinuun – olitpa sitten viljelijä, maaseudulla toimiva yrittäjä, maaseudun asukas tai kehittäjä.